Broșuri despre veganism în limba română! Gratuit în format digital!

Suntem mândri să vă prezentăm primele broșuri despre veganism în limba română și să vi le oferim gratuit în format digital!

Acestea pot fi descărcate împreună cu toate informațiile necesare pentru tipărire la următorul link. Formatul este potrivit pentru tipar offset și tipar digital, pot fi tipărite atât la tipografie cât și la imprimanta de acasă. Din ofertele studiate de noi www.coala.ro au prețurile cele mai bune (însă atenție să trimiteți exact formatul cerut de ei!).

Recomandăm ca aceste broșuri să fie însoțite de un pliant cu informații specifice orașului în care va avea loc acțiunea. Această recomandare provine din Veganomics – Nick Cooney care ne spune că nu e suficient să spunem oamenilor de ce să devină vegani, trebuie să arătăm și cum să o facă.
Deocamdată oferim astfel de pliante pentru câteva orașe din România, acestea pot fi descărcate de la următorul link. Dacă doriți să contribuiți la realizarea unui pliant pentru orașul vostru vă rugăm să ne scrieți.

Vă rugăm să ne contactați dacă intenționați să le folosiți, atât pentru a ne ajuta să ținem evidența dar și pentru că e posibil să vă putem oferi aceste broșuri printate.

Alte materiale gratuite pot fi găsite la următoarea adresă Materiale activism.

Termeni și condiții. Copyright © Aceste fișiere sunt pentru uz personal și sunt puse la dispoziție gratuit de Vegan în România pentru promovarea veganismului și a drepturilor animalelor. Modificarea acestor materiale nu e permisă fără acordul Vegan în România.
E interzisă folosirea acestor materiale în scopuri care discreditează sau discriminează animalele.
Vă rugăm să respectați principiile și valorile Vegan în România atunci când utilizați aceste materiale.
Vegan în România și colaboratorii noștri nu își asumă răspunderea pentru modul în care vor fi folosite aceste materiale.

About Alexandra

"Don't be sorry, do something" - The Animals

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *