Proiecte

Proiectele noastre

Primul nostru proiect este pagina pe care vă aflați și platforma social media Vegan în România care își propune să ofere informații despre veganism și drepturile animalelor, precum și sfaturi practice pentru un stil de viață vegan în România

Urmăriți-ne pe Facebook, YouTube, Twitter și Instagram.

Oportunități de voluntariat

Dacă împărtășești principiile noastre și ești disponibil două ore pe săptămână pentru acest proiect, te așteptăm în echipa Vegan în România!

Te rugăm să ne trimiți mesaj un în care să ne povestești despre tine și cum ți-ar plăcea să te implici.

Pagina „Vegan în România”

Toate drepturile rezervate © Vegan în România 2016-2017
Reproducerea materialelor de pe acest site fără acordul autorilor este interzisă, exceptând cazurile în care acest lucru e menționat explicit.

Mulțumim contribuitorilor noștri fără de care această pagină nu ar fi fost posibilă. Aceștia sunt menționați în cadrul fiecărui articol.

O parte dintre imaginile folosite pe acest site sunt sub licența Creative Commons și aparțin autorilor: Mark Peters Photography, Marji Beach / Animal Place, Jo-Anne McArthur / We Animals, Alexandra Vancea, Gaspar Serrano, Dennis Jarvis, Michael Pereckas, Andrei-Daniel Nicolae, Dmitriy, Harry Powers – Boston, Keith Ellwood, Greg.the.Great, DirkJan Ranzijn, PressReleaseFinder.
Celelalte imagini aparțin autorilor: Daniela Marcu, Santuario Igualdad Interspecie.
O parte dintre imaginile folosite sunt oferite pentru uz personal sau comercial fără licență și fără obligația de a menționa autorul.

Comments are closed