Donează

Ajută animalele printr-o donație sau direcționând către noi o parte din impozit.
Împreună suntem o voce pentru cele a căror voce este înăbușită. Îți mulțumim că le oferi animalelor o șansă!

ONLINE CU CARDUL

PAY PAL


TRANSFER BANCAR

Cont LEI

Asociația Freedom and Respect for Every Earthling  (F.R.E.E.)
IBAN: RO71BACX0000001541534000
Bancă și filială: UniCredit Bank Timișoara, Piața Victoriei nr. 2
CIF: 38020161

Cont EURO

Asociația Freedom and Respect for Every Earthling (F.R.E.E.)
IBAN: RO44BACX0000001541534001
Codul SWIFT: BACXROBU
Bancă și filială: UniCredit Bank Timișoara, Piața Victoriei nr. 2
CIF: 38020161


PATREON

Dacă preferi, ne poți susține pe platforma Patreon.

Dacă nu te poți decide ce metodă să alegi, îți recomandăm metoda de transfer bancar direct, aceasta presupunând cele mai mici comisioane.


REDIRECȚIONEAZĂ 2%

Redirecționează 2% din impozitul pe salariu, pensie sau venituri din activități independente

Dacă ai venituri din pensii, salarii sau activități independente poți direcționa 2% din impozit către un ONG.
Vom publica în fiecare an formularele și metodele de a le trimite către ANAF. Redirecționează pentru 2019. Vezi aici instrucțiunile în detaliu.


REDIRECȚIONEAZĂ 20%

Redirecționează 20% din impozitul pe profit

Dacă ai o firmă sau un PFA poți redirecționa 20% din impozitul pe profit!

Pentru aceasta nu trebuie decât să urmezi acești 3 pași simpli:

  • Descarcă și completează Contract-sponsorizare-Asociatia-FREE-2018 cu datele firmei și cu suma de sponsorizare și trimite-l în format word la adresa contact @ veganinromania.ro
  • După primirea emailului vă vom trimite prin poștă, la adresa indicată, contractul în două exemplare semnate și ștampilate, în original.
  • Semnează ambele copii, una o vei păstra iar pe cea de-a doua te vom ruga să o trimiți spre noi. Gata!

ATENȚIE În fiecare an plata trebuie efectuată până la 31 decembrie pentru a se considera parte din anul fiscal în curs; dacă plata se face după 31 decembrie, va fi considerată sponsorizare aferentă anului următor.

Poți citi integral textul legislativ aici.


CUM AJUTĂ DONAȚIILE TALE?

Toate donațiile primite vor fi folosite exclusiv pentru promovarea veganismului și a drepturilor animalelor.
Acești bani sunt folosiți pentru realizarea de materiale informative și promoționale (broșuri, pliante, stickere, ecusoane, tricouri, bannere), pentru organizarea și participarea la evenimente cu scopul de a face cunoscut veganismul, pentru costurile asociate paginii web și promovarea paginii Facebook.

Contribuția ta va fi folosită integral în folosul animalelor. Câteva exemple cum poate ajuta donația ta:

  • 200 lei permit cumpărarea unui banner sau participarea la un festival;
  • 450 lei permit achiziționarea a 3.000 de flyere de informare în format A5 sau acoperă costul unei reclame Facebook care promovează o petiție pentru strângere de semnături timp de o săptămână;
  • 900 lei acoperă costurile unui banner stradal în București timp de o lună, sau permit achiziționarea și distribuirea a 6.000 de flyere, sau tipărirea a 1.000 de broșuri de informare cu 8 pagini A5;
  • 3.000 lei pot acoperi costurile lunare unei reclame exterioare de dimensiune medie pe transportul public din București timp de o lună.

Pe lângă proiectul Vegan în România, alte inițiative pe care le desfășurăm în momentul de față, prin Asociația F.R.E.E. sunt următoarele:

???? Școala de sustenabilitate: presupune susținerea unor lecții, în liceele din România, despre impactul pozitiv pe care alimentația vegetală o are asupra animalelor, naturii și sănătății.

????Start 22+: este un proiect menit să-i ajute pe cei ce doresc să adopte un stil de viață vegan, să facă alegeri corecte și să aibă o tranziție ușoară. Cei înscriși primesc rețete, sfaturi utile, sprijin emoțional și răspunsuri la orice întrebare legată de stilul de viață vegan și de alimentația bazată pe plante.

???? #RomâniaFărăCuști: își propune să elimine cele mai barbare practici din fermele avicole.

???? Vegan în România: informează cu privire la cruzimea și modul injust în care sunt tratate animalele, în special cele exploatate în fermele industriale, și promovează un stil de viață vegan prin evenimente proprii și participări la altele, prin proteste etc.

???? Fur Free Forever: inițiativă a mai multor organizații din Europa de Est, ce informează despre brutalitatea fermelor de blănuri și promovează alternative fără cruzime.

Te rugăm să ne trimiți un mesaj în caz că ai nevoie de mai multe informații. De asemenea, ne poți contacta și printr-un mesaj pe pagina noastră de Facebook.

Îți mulțumim!

Comments are closed.