Proiecte

Primul proiect al asociației F.R.E.E. este pagina pe care vă aflați și platforma social media Vegan în România care își propune să ofere informații despre veganism și drepturile animalelor, precum și sfaturi practice pentru un stil de viață vegan în România. De asemenea, ne dorim să susținem crearea unei comunități unite și conectate de vegani și de activiști români.

Urmăriți-ne pe Facebook, YouTube, Twitter și Instagram.

Despre pagina „Vegan în România”

Toate drepturile rezervate © Vegan în România
Reproducerea materialelor de pe acest site fără acordul autorilor este interzisă, exceptând cazurile în care acest lucru e menționat explicit.

Mulțumim contribuitorilor noștri fără de care această pagină nu ar fi fost posibilă. Aceștia sunt menționați în cadrul fiecărui articol.

O parte dintre imaginile folosite pe acest site sunt sub licența Creative Commons și aparțin autorilor: Mark Peters Photography, Marji Beach / Animal Place, Jo-Anne McArthur / We Animals, Alexandra Vancea, Gaspar Serrano, Dennis Jarvis, Michael Pereckas, Andrei-Daniel Nicolae, Dmitriy, Harry Powers – Boston, Keith Ellwood, Greg.the.Great, DirkJan Ranzijn, PressReleaseFinder.
Celelalte imagini aparțin autorilor: Daniela Marcu, Santuario Igualdad Interspecie.
O parte dintre imaginile folosite sunt oferite pentru uz personal sau comercial fără licență și fără obligația de a menționa autorul.
Imaginile folosite în articole și nu în structura și design-ul site-ului, au menționați autorii în descriere. Acolo unde nu este menționat autorul, înseamnă că nu există nicio obligație față de acesta.

Despre broșurile și materialele „Vegan în România”

Referințe și credite conținut broșură:

Foto sub licența Creative Commons (var 1.0) : copertă Marji Beach, interior Jo-Anne McArthur, interior Animal Equality
Foto sub licența Creative Commons (var 2.1 și 2.0) : copertă Mark Peters Photography, copertă Marcia O’Connor,  interior Jo-Anne McArthur, interior Animal Equality
Referințe conținut: www.carnism.org, www.veganinromania.ro, Normele europene eur-lex.europa.eu

Poți afla mai multe și le poți descărca gratuit în format digital la următorul link.

Apariții în presă

  • TimpOnline.ro și Bistrițeanul.ro despre participarea Vegan în România la Toamna Bistrițeană (30 sept. – 1 oct. 2017);
  • Interviu cu voluntara noastră, Alexandra, pentru cotidianul Libertatea și acoperirea evenimentului Earthlings Experience din București (9 nov. 2017);
  • Reportaj video realizat de Cosmin Chelcea despre acțiunea Earthlings Experience din Sibiu (9 nov. 2017);
  • Articol despre Earthlings Experience din Sibiu, realizat de TurnulSfatului.ro, articol preluat ulterior de ȘtirileProTV.ro;
  • Reportaj video realizat de Cotcaru Dan pentru Iași1.ro despre acțiunea Earthlings Experience din Iași (aprilie 2018);
  • Articol în IașiFun din cadrul Ziarului de Iași despre participarea voluntarilor la evenimentul caritabil Micul Prînz.

Oportunități de voluntariat

Dacă împărtășești principiile noastre și ești disponibil două ore pe săptămână pentru acest proiect, te așteptăm în echipă!

Poți afla mai multe despre aceasta în următorul articol.

Comments are closed.