Broșuri despre veganism în limba română! Gratuit în format digital!

Suntem mândri să vă prezentăm primele broșuri despre veganism în limba română și să vi le oferim gratuit în format digital!

Broșurile pot fi descărcate împreună cu toate informațiile necesare pentru tipărire la următorul link. Formatul este potrivit pentru tipar offset și tipar digital, pot fi tipărite atât la tipografie cât și la imprimanta de acasă.

Recomandăm ca aceste broșuri să fie însoțite de un pliant cu informații specifice orașului în care are loc acțiunea. Această recomandare provine din Veganomics – Nick Cooney care spune că nu e suficient să zicem oamenilor de ce ar trebui să devină vegani, trebuie să le arătăm și cum să o facă. Deocamdată oferim astfel de pliante pentru câteva orașe din România, acestea pot fi descărcate de la următorul link. Dacă doriți să contribuiți la realizarea unui pliant pentru orașul vostru vă rugăm să ne scrieți.

Rolul acestor broșuri e de a maximiza eforturile activiștilor și de a crește șansele ca persoanele abordate să devină vegane.
Acțiunile noastre de informare și educare nu sunt complete fără oferirea unui follow-up celor interesați. Atunci când afli prima dată despre veganism poți fi compleșit de cantitatea enormă de informații noi pe care trebuie să le asimilezi. Aceste broșuri oferă un punct de pornire și un sprijin, precum și informațiile necesare pentru a-i conecta pe cei interesați la comunitățile și resursele online.
De asemenea, aceste broșuri pot fi folosite și pentru leafleting, fiind și un bun prim punct de contact cu noțiunea de veganism.
Oferim aceste broșuri gratuit în format digital, iar în măsura posibilităților și în format fizic. Dacă le doriți în format fizic vă rugăm să ne scrieți.

Vă rugăm să ne contactați dacă intenționați să le folosiți, atât pentru a ne ajuta să ținem evidența dar și pentru că e posibil să vă putem oferi aceste broșuri printate.

Apreciem dacă vă puteți aloca 5 min pentru a ne acorda feedback despre broșuri. Vom căuta să îmbunătățim continuu aceste materiale.

Alte materiale gratuite pot fi găsite la următoarea adresă Materiale activism.

Termeni și condiții. Copyright © Aceste fișiere sunt pentru uz personal și sunt puse la dispoziție gratuit de Vegan în România pentru promovarea veganismului și a drepturilor animalelor. Modificarea acestor materiale nu e permisă fără acordul Vegan în România.
E interzisă folosirea acestor materiale în scopuri care discreditează sau discriminează animalele.
Vă rugăm să respectați principiile și valorile Vegan în România atunci când utilizați aceste materiale.
Vegan în România și colaboratorii noștri nu își asumă răspunderea pentru modul în care vor fi folosite aceste materiale.

Brosura despre veganism Vegan in Romania var 1
Brosuri cu informatii despre veganism Vegan in Romania

About Alexandra Vancea

"Don't be sorry, do something!" - The Animals "Nu ajunge să-ți pară rău, fă ceva!" - Animalele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *