Alătură-te Marșului Oficial Pentru Drepturile Animalelor din 2019

Marșul Oficial Pentru Drepturile Animalelor 2018

Marșul Oficial Pentru Drepturile Animalelor, ajuns la a 3-a ediție, va avea loc anul acesta la București pe 28 septembrie. Invităm toți iubitorii de dreptate, toți aliații cauzei drepturilor animalelor să ni se alăture în demersul de a aduce în atenția publică situația celor mai vulnerabile făpturi din societatea noastră. 

Vom ieși în stradă pentru fiecare dintre animalele exploatate în ferme, în delfinarii și grădini zoologice, ucise în abatoare sau în laboratoarele de testare, abandonate sau neglijate. Împreună, vom fi vizibili și vom transmite societății mesajul că era cruzimii și nepăsării e pe cale să ia sfârșit. Că umanitatea a ajuns în punctul în care este capabilă să respecte ființele sensibile din celelalte specii și să se oprească din a le cauza suferință inutilă. Că suntem numeroși, luptăm pentru o lume mai bună și avem curajul să cerem răspicat oprirea violenței.

„Orice nedreptate, indiferent unde e săvârșită, este o amenințare la adresa dreptății de pretutindeni”, scria Martin Luther King Jr.

Dreptatea e universală; nu putem aplica un dublu standard atunci când vine vorba de făpturile non-umane. La fel cum recunoaștem și condamnăm opresiunea în societatea umană bazată pe rasă, gen, clasă socială, trebuie să luptăm și împotriva discriminării și oprimării pe bază de specie, în virtutea acelorași principii.

Vă așteptăm pe 28 septembrie, de la ora 16:00, în Piața Victoriei, să ne unim vocile pentru a cere eliberarea și protejarea animalelor și să punem bazele unei lumi mai juste și mai blânde, pentru ființele umane și non-umane deopotrivă.

De ce să vii la Marșul Oficial Pentru Drepturile Animalelor?

De ce să vii la Marșul Oficial Pentru Drepturile Animalelor din București, 28 septembrie? Câțiva dintre susținătorii cauzei eliberării ființelor non-umane îți dau câteva motive. Vino alături de noi să fim vizibili, să arătăm că ne pasă și să transmitem societății că exploatarea animalelor nu își mai are locul în zilele noastre! Piața Victoriei, ora 16.00! Mai multe detalii:https://www.facebook.com/events/206730696936918/

Posted by Freedom and Respect for Every Earthling on Tuesday, 24 September 2019

About Mihnea Popescu

Vegan, libertarian leftist, feminist, philosophy enthusiast, reader, fighter against injustice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *