Redirecționează 2% din impozitul pe salariu sau pensie!

Redirecționează 2 % din impozit către Vegan în România!

Dacă ne urmărești și consideri că eforturile noastre de a promova și populariza veganismul și drepturile animalelor în România sunt necesare pentru a crea o lume mai dreaptă pentru animalele non-umane, ne poți susține financiar fără să te coste nimic. 🙂 Cum? Simplu!

Redirecționează 2% din impozitul pe salariu sau pensie către noi!

Trebuie doar să completezi unul dintre formularele atașate și să alegi una dintre cele 3 metode simple de a-l trimite către sediul ANAF de care aparții.

Ce trebuie să faci pentru a redirecționa 2% din impozitul pe salariu, pensie sau venituri din activități independente către noi?

Descarcă și completează Formularul 230 dacă în anul 2017 ai avut venituri din salarii sau din pensii sau Formularul 200 dacă în anul 2017 ai realizat venituri (și) din activități independente (profesii libere, drepturi de proprietate intelectuală, chirii). Ambele documente sunt deja completate cu datele asociației.

Aceste formulare trebuie să ajungă la Administrația Financiară (ANAF) până cel târziu în data de 15 mai 2018 (Formularul 200), respectiv 25 mai 2018 (Formularul 230) pentru anul fiscal 2017. Pentru aceasta ai 3 opțiuni:

Cum altfel poti ajuta?

Alte metode de a ne susține munca financiar poți găsi la următorul link.

Mulțumim pentru sprijin!

Ce am realizat în 2017, în mai puțin de un an!

Echipa Vegan în România este bazată 100% pe voluntari! Suntem mândri de voluntarii noștri cu ajutorul cărora am realizat următoarele:

  • Site-ul veganinromania.ro și pagina de Facebook despre veganism în limba română, cu informații de actualitate despre veganism, drepturile animalelor și un stil de viață vegan în România;
  • Primele broșuri despre veganism în limba română pe care le oferim gratuit în format digital sau print activiștilor;
  • Am participat la și organizat numeroase evenimente menite a promova drepturile animalelor (Street Delivery, Toamna Bistrițeană, Earthlings Experience, proiecții de filme și întâlniri);
  • Am obținut reportaje foarte pozitive despre veganism în numeroase publicații media;
  • Am realizat interviuri cu activiști și medici, am creat și tradus în limba română numeroase materiale video și articole despre veganism pentru a-l face accesibil și acelora care nu stăpânesc limba engleză;
  • Voluntarii noștri au participat la întâlniri și conferințe naționale și internaționale cu scopul de a deveni mai buni în ceea ce facem și de a stabili legături și colaborări cu alte organizații și activiști.

Pentru anul acesta avem și mai multe planuri! Cu ajutorul vostru vom reuși să le îndeplinim!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *